top of page

Hej

 

Jag heter Linda Jonsson och är författare till boken

 

”Hoppas du dör kärringjävel”

 

Jag har många gånger fått frågan varför jag valt att skriva en självbiografi och lämna ut hela mitt liv och den frågan är för mig väldigt enkel att svara på!! Jag vill bryta tystnaden om beroende och i mitt fall tablettberoende.

 

Det pratas alldeles för lite om oss som blivit beroende på grund av vården, när vården blir ens langare. Tabletter är knark det är bara lagstiftningen som skiljer dem åt.

 

I dag har jag varit tablettfri i åtta år och föreläser om tablettberoende och hur man kan ta sig ur ett destruktivt liv och hitta ett nytt sätt att leva. För mig är det viktigt att få komma ut med min historia för att ge hopp om att det finns ett nytt underbart sätt att leva utan droger.

 

Jag har varit med på nyhetsmorgon tillsammans med överläkare Claes Gedda och diskuterat läkemedelsberoendets i Sverige i dag som är ett enormt samhällsproblem vi måste våga ta tag i. Jag har medverkat tillsammans med journalisten och bloggaren Sanna Lundell i programmet ”Beroende med Sanna Lundell ”och berättat om min livsresa.

 

Varma hälsningar Linda Jonsson

www.lindajonsson.se

Telefon 0739123899

 

1671115614.png
bottom of page